Denne side er lukket for tilkøb af ydelser hos Birkerød Rideforening.


Vedr. rideskole henviser vi til Birkerød Rideforenings nye hjemmeside: Rideskole - Birkerød Ridecenter (xn--birkerd-ridecenter-l4b.dk)


Vedr. opstaldning, henviser vi til Birkerød Ridecenter: Forside - Birkerød Ridecenter (xn--birkerd-ridecenter-l4b.dk)

Velkommen til BRF's hjemmeside http://www.b-r-f.dk/ som fremover er knudepunktet for al kommunikation og administration.
Vi repræsenterer både rideskole og privat opstaldning. Se under fanen Om BRF.  
 

For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.

Du kan tilmelde dig rideskolehold, part på rideskolehest og hestepension læse om begivenheder og modtage god information fra os. Inden du går videre skal du tilmelde dig kontingent under fanen 'Tilmelding/Shop og derefter Tilmelding/abonnement, som er forudsætningen for al yderligere tilmelding.
Se den flotte filmhttps://youtu.be/4BaP7gUS7k4 

 
Birkerød Rideforening (BRF)
 
Birkerød Rideforening (BRF) finder du i det naturskønne område Vaserne, der ligger bag et hyggeligt villakvarter, beliggende på Turistvej 175, 3460 Birkerød. 
BRF er en ældre forening der værner som sine traditioner og værdier og, som sætter hest og rytter i højsæde.
 
BRF er et godt sted at være, og vi arbejder målrettet på at her er god stemming, plads til alle, og sammenhold mellem rideskole og pensionærer.
 
Vi har i rideskolen pony hold helt fra miniput alderen (søndag), herfra kan man fortsætte på et af pony holdene i hverdagene. Når man er dygtig nok, kan man blive skrevet op til at få part på en rideskole pony. Vi har part spring hold hver fredag.
Vi har også rideskolehold for voksne, om aftenen fra mandag til torsdag.

Der er nybegynder, let øvet og øvet hold for både børn og voksne, så alle er velkomne.

Det er aldrig for sent at begynde at ride, og her i rideskolen kan du nyde samværet med hestene og andre medlemmer.

For mange ryttere fortsætter eventyret med ridning, med en part i en privat pony/hest eller køb af egen pony eller hest.