Kære medlem, 
 
Velkommen til BRF's hjemmeside http://www.b-r-f.dk/ som fremover er knudepunktet for al kommunikation og administration.
Vi repræsenterer både rideskole og privat opstaldning. Se under fanen Om BRF.  
 
For at sikre at alle data på alle medlemmer, nye som gamle er opdateret, beder vi alle medlemmer om at oprette en profil, det burde ikke tage mere end 2 min. men det er en meget stor hjælp for os i klubben.
Du kan tilmelde dig rideskolehold, part på rideskolehest og hestepension læse om begivenheder og modtage god information fra os. Inden du går videre skal du tilmelde dig kontingent under fanen 'Tilmelding/Shop og derefter Tilmelding/abonnement, som er forudsætningen for al yderligere tilmelding.
Se den flotte filmhttps://youtu.be/4BaP7gUS7k4 
 
Birkerød Rideforening (BRF)
 
Birkerød Rideforening (BRF) finder du i det naturskønne område bag et smukt villakvarter beliggende på Turistvej 175, 3460 Birkerød.
BRF er en ældre forening der værner som sine traditioner og værdier og, som sætter hest og rytter i højsæde.
 
BRF skal være et godt sted at være, og vi arbejder målrettet mod god stemming, plads til alle og sammenhold mellem rideskole og pensionærer.
 
Der er tradition på BRF for at man starter som miniput på en rideskolepony, videre som junior og derfra et hop til at have part i en rideskolehest.
For mange ryttere fortsætter rytteren med en part i en privathest eller køb af egen pony eller hest.